productieproces, fabriek, machines, productie, onderhoud

> Budgetreflector: 400% rendement creŽren.

Het is goed om zo nu en dan eens achterom te kijken. Hoe staat het met de geÔnvesteerde onderhoudseuro, is het rendement ervan voldoende? Blijven er kansen liggen en kunnen we onze middelen beter inzetten dan we al deden?

Onderhoud wordt met een zekere routine gedaan. Routine is goed maar het kan tot bedrijfsblindheid leiden. Inzicht in het rendement van uw onderhoudseuro creŽren, daarvoor is de Budget-reflector.

De Budget-reflector is een model voor analyse van onderhouds gegevens. Nodig is: 4 jaar onderhoudshistorie plus uw feedback, of dat van uw technici, bij de patronen die het model aangeeft. Resultaat is een rapport dat u en uw technici steunt om gefundeerde beslissingen te nemen om tot een hoger rendement te komen.

U neemt actie en gaat verder op uw weg: Doelmatig onderhoud. U gaat het effect van onderhoud zien, de blinde vlek wordt kleiner. Met uw organisatie gaat u optimaal mogelijkheden en beschikbare middelen benutten. De ervaring uit het verleden, het degradatiegedrag van technische onderdelen, heeft een hoge voorspellende waarde.

De budgetreflector onderzoekt niet ůf u kunt besparen, maar toont aan hoevťťl u bespaart met PMM!

Voor een oriŽnterend gesprek bel tel 06-20514319

Pelders Maintenance Management:

400% Effect met uw onderhoudseuro