productieproces, fabriek, machines, productie, onderhoud

> Verdieping Operationele kennis

U wilt uw operationele planning verbeteren? U wilt sturen op efficiŽnte planning en logistiek door correcte analyses en interpretatie van resultaten? Tactischer maatregelen nemen met financiŽle onderbouwing? U wilt meer inzicht in meerjarenplannen, budgetten? U vindt het belangrijk binnen uw budget het bedrijfsresultaat met uw technische installaties te verhogen? U wilt budgetoverschrijding van uw projecten voorkomen.

FINANCIEEL MANAGEMENT

Institute for International Research (IIR)

Wij zijn betrokken bij de opleiding Financieel management voor operationeel en onderhoudsmanagers en werken samen met IIR. Om deze reden mogen wij onze relaties een korting van 20% aanbieden!

Inhoud opleiding

Leer hoe u zorgt voor een hogere performance en kostenefficiŽntie door verbeterd inzicht in de financiŽle dynamiek van uw organisatie. Krijg inzicht in bedrijfseconomische concepten en analyses die noodzakelijk zijn voor u als operationeel- of onderhoudsmanager. Met de nieuw opgedane financiŽle kennis stimuleert u de samenwerking tussen afdelingen en tilt u uw organisatie naar een hoger niveau.

Trainingsdata: 11 en 12 maart, 15 en 16 april, 22 en 23 mei 2013.

   - Zie de brochure
   - Zie de website

Meldt u aan of maak een afspraak om eens van gedachten te wisselen

Pelders Maintenance Management:

meer effect met vakkennis